עקירות שיניים לאדם המטופל בפלביקס,...דחוף

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

11/11/2013 | 17:55 | מאת: סמדר

אמא שלי אמורה לעבור 6עקירות במרפאת שיניים של הכללית .היא מטופלת בפלביקס כשנה .רופאת השיניים שלה טוענת שאין עם זה שום בעיה .האם הטיפול בטוח ?האם כדאי לעשות את הפרוצדורה בבית חולים ?

18/11/2013 | 19:06 | מאת: בת אל

שלום רב אן את שואלת את חוות דעתי טיפולים מעין אלה עדיף ומומלץ לעשות אך ורק בבית חולים מחשש לזיהומים או הסתבכויות או אן חלילה היא תצטרך אשפוז ככה יש לך ולה בטחון שזה מקום עם אבא מה שנקרא שאם יש חלילה משהו לא בסדר ישר מטפלים בה זאת המלצתי.הרבה בריאות והצלחה בטיפול.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח