כאבים בלתי מוסברים מזה חודשים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

11/11/2013 | 03:18 | מאת: מימי

שלום לד"ר הנכבד, אני סובלת מזה כחודשים רבים ממגוון תופעות כואבות אשר משפיעות לי על היום יום בצורה משמעותית. אפרט לך אותן ואודה לך אם לפחות תכוון אותי לרופא הרצוי: אני סובלת מכאבי ראש חדים הולכים ובאים במקומות שונים בגוף, אך בעיקר באיזור שמעל הרכות. כאבי עיניים - כאבים בגלגל העין כל פעם בעין אחרת הצוואר שלי תפוס מאוד כבר חודשים רבים וגם הגב העליון- לעיתים אני בקושי יכולה להרים את הראש מרוב שהצוואר תפוס (אני עובדת גם שעות רבות מול מחשב) לאחרונה, התחלתי להרגיש לחץ חזק בשתי האוזניים, אך למרות זאת רגישות עזה לרעשים - הכל נשמע לי מאוד חזק ובנוסף סחרחורות וחוסר שיווי משקל. השיא היה בשבוע שעבר שנסעתי לעיר אחרת ופתאום חשתי בראש זרמים של חשמל - תחושב כאילו שנשרף לי המוח ממש והתחלתי לצעוק לבעלי שיעזור לי וחשבתי שיש לי חלילה אירוע מוחי. כל התופעות הפיסיות האלה גורמות לי לחרדות קשות ואין לי אפילו כיוון ממה זה... לציין שביוני האחרון עשיתי mri מוח במהלך הריון ולא נמצא דבר ברוך השם (הייתה לי הגדלה של ההיפופיזה בהריון הראשון ולכן היה מעקב) עוד אציין כי הייתי אצל רופא אף אוזן גרון אשר טען שזה בעית שיניים - לסת. הייתי אצל רופא שיניים שלדעתו זאת לא הבעיה אבל שלח אותי לצילום פנורמי (אני שומעת "קנאק" כל פעם שאני פותחת את הפה אולי יש קשר..) אני אמא ל-2 תינוקות, לא ישנה כל כך טוב אבל לא נראה לי שיש קשר. אני סובלת מהפרעות חרדה בעקבות הכאבים הלא מוסברים האלה... כל הזמן חושבת שהולך לקרוא לי משהו חמור. מה דעתך? האם זה נובע ממקור צווארי? שיניים? חמור יותר? אודה על תשובתך, אובדת עצות לחלוטין.

11/11/2013 | 03:20 | מאת: מימי

לאחרונה אני מרגישה חוסר תחושה / חולשה נוראית בידיים וברגליים. כל פעם ביד אחרת עד למצב שאני ממש לא יכולה להרים דברים וכאבים בידיים לסירוגין. בעקבות כך פניתי למיון פעמיים עשו לי בדיקות דם ותו לא ושחררו אותי בטענה שמדובר בלחץ נפשי ואני צריכה לישון...

18/11/2013 | 23:30 | מאת: ד"ר חן הלוי

לצערי אינני יכול לכוון אותך מאחר ותיאור התסמינים אינו ספציפי ואינו מוביל אותי לאבחנה זו או אחרת

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח