תחושות מוזרות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

07/11/2013 | 10:07 | מאת: עא

בת 57, לאחרונה מרגישה בבקרים מעין זרימה בכף יד שמאל עם חולשה קלה וכאב עמום, ללא נוקשות, לרוב עובר תוך שעה, לעיתים יותר. בנוסף, מידי פעם תחושות של איבוד שווי משקל רגעי, ללא נפילות. וגם, תחושת חיכוך של הלסת. הייתי אצל נוירולוג והבדיקה היתה תקינה. הוא שלח אותי לבצע CT של המח לשלול היצרות כלי דם שאולי גורמים לתחושת איבוד שווי משקל. טרם ביצעתי (תור ארוך...). לגבי הלסת הוא אמר לפנות לרופא פה ולסת. השאלה שלי - קראתי שחוסר שיווי משקל וגם בעיה בלסת יכולים להיות אינדיקציה לפרקינסון, בנוסף לתחושות ביד.הוא שלל זאת אבל אולי בכל זאת זה קשור? האם בדיקה שנוירולוג מבצע במרפאה יכלה לשלול או לתמוך בפרקינסון? תודה.

07/11/2013 | 10:08 | מאת: עא

שכחתי לציין שאני לוקחת שנים סטטינים ותרופות לאיזון לחץ דם. האם קשור?

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח