רעד בידיים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

06/11/2013 | 15:38 | מאת: ניקול

שלום רב, אני בת 25 ובשנה האחרונה החל להיות לי רעד בידיים. רעד יחסית חלש תמידי ולאחר מאמץ(אפילו הקטן ביותר) זה מתגבר מאוד והרעד יכול להימשך מעל לשעה ויותר. הלכתי לנוירולוג והוא לאחר שמיעה של הבעיה קבע שזה תורשתי(למרות שלאף אף במשפחתי אין את זה) ואין לזה טיפול. השאלה שלי זה האם כדי להתייעץ עם רופא נוסף או שזו האבחנה הסופית ואין לי מה לעשות יותר? תודה והמשך שבוע נעים

06/11/2013 | 20:54 | מאת: ניקול

לעיתים גם יש לי חולשה בידיים במיוחד בבקרים. לא יכולה לסגור אותם טוב ולא יכולה נגיד ללחוץ את היד למישהו אחר או להחזיק כוס נגיד.

06/11/2013 | 22:46 | מאת: ד"ר חן הלוי

אני בפירוש הייתי הולך לשמוע חוות דעת נוספת

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח