זיכרון

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

04/11/2013 | 10:03 | מאת: אנונימי

שלום, אני חייל בן 20. לפני שנתיים עישנתי חשיש פעם אחת וזהו. בחודשעם שלאחר מכן היו לי בעיות חרדה והזיכרון שלי הדרדר מאד, הרמה שהתחלתי לדבר ובאמצע משפט שכחתי את הנושא. עכשיו זה השתפר, אך עדיין קשה לי לזכור דברים שאהי קורא, אוצר המילים שלי צומצם, הקליטה שלי נהייתה איטית. הרבה פעמים אני לא מבין בדיחות וביטויים. יש דרך לטפל בזה? אני חש פגיעה ב

04/11/2013 | 20:56 | מאת: ד"ר חן הלוי

אני לא מאמין שזה מפעם אחת שעישנת חשיש. יכול להיות שמדובר בחרדה או הצטברות של עייפות

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח