עין זזה, כאבי ראש ונימלול

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

29/10/2013 | 13:55 | מאת: יעל

שלום רב, כבר בערך חודש יש לי תנודות בעין שמאל ללא הפסקות (העין לא קופצת אלא זזה מצד לצד-רק חלקה התחתון), כאבי ראש וביד ימין 3 אצבעות עם נימלול. אני בהריון אך לפי מה שקראתי זה לא קשור להריון. מה לעשות? למי אני צריכה לפנות? אני קוראת שיש לאנשים קפיצות בעין אך לי זה כבר חודש לא עובר ולהפך, רק מתגבר. תודה רבה. יעל.

31/10/2013 | 22:35 | מאת: ד"ר חן הלוי

אכן קפיצות בעין הן לרוב עניין לא מדאיג. יחד עם זאת אם יש הפרעות גם ביד (שיכולות להיות קשורות להריון) מומלץ לבדוק זאת אצל רופא המשפחה או נוירולוג

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח