עזרה לגבי תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

24/09/2013 | 09:37 | מאת: מירי

שלום לפני זמן קצר הייתי אצל נוירולוג והוא הפנה אותי לבדיקת MRI והתוצאות הגיעו היום . לפי מה שהבנתי מתחילת הדף הכל תקין ובגדר הנורמה אבל בסוף הדף בהתרשמות כתוב כך :  אטרופיה צרבלרית ניכרת ואטרופיה של הורמיס ופחות אטרופיה קורטיקלית . הממצאים חשודים למחלה נוירודגנרטיבית . לקורלציה קלינית . רציתי לשאול מה זה אומר ובנוסף מה הכוונה מחלה נוירודגנרטיבית . אשמח אם תענה לי בהקדם אני הזמנתי תור לנוירולוג אבל זה יקח זמן עד שאני יתקבל וזה מאד יעזור לי אם תיתן לי רקע על הדברים הכתובים

26/09/2013 | 16:26 | מאת: ד"ר חן הלוי

MRI אינו מאבחן מחלה נוירודגנרטיבית. מדובר בממצא שיכול להיות רלוונטי עבורך או שלא ואין דרך לקבוע זאת מבלי לראות את הצילום ואותך. אינני סבור שיש מקום להעלות אפשרויות תיאורטיות למחלות לקרוב לוודאי אינך סובלת מהן

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח