כאבי ראש בצד ימין ומעל העין

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

18/09/2013 | 16:37 | מאת: דנה

שלום אני בחורה בת 28, סובלת מדיכאון וחרדה, כבר מס שנים אני מרגישה כאבי ראש במיוחד בצד ימין לפעמים יש דקירות וכן כאבים מעל עין ימין ובכלל אני מרגישה שכל צד ימין של הראש רגיש, זה יכול לנבוע מחרדה?,מלחץ?כי אני מרגישה שאני תחת לחץ כבד ותמיד שמודדים לי את לחץ הגדם הוא גבוה , כי אני גם נלחצת מהבדיקה,יכול להיות שזה משהו חמור?...אני מאד חרדתית ופוחדת לעשות ct או mri בפעם האחרונה שהייתי אצל נוירולוג הוא אמר שהכל נראה בסדר ואם אני ממש לחוצה שאלך לעשות סי טי אך אני לא רוצה בגלל הקרינה הרבהף בכל אופן הכאבים לפעמים ממש לא נעימים ומלחיצים, ממה זה יכול להיות?מלחץ דם גבוה?חרדה?יש לי גם כאבים בצוואר שמקרינים לראש..האם זה יכול להיות משן בינה?....וכןהיה לי ורטיגו לפני חודש וחצי האם הורטיגו יכול לנבוע מבעיה רצינית למרות שמומחא בדרק אותי ואמר לי שזה בגלל האוזן הפנימית...אני מיואשת אשמח לעזרה , תודה

21/09/2013 | 17:55 | מאת: ד"ר חן הלוי

דנה שלום, אני לא חושב שבמקרה כמו שלך תשובה דרך הפורום יכלה לעזור. אינני מכיר אותך אבל נראה לי שלחרדה יש מרכיב חשוב במצב וכדאי לטפל בזה דרך פסיכולוג.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח