עיקצוצים בפנים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

14/10/2012 | 21:43 | מאת: מירב

שלום רב, לפני כשנה היתה לי הפרעת ראייה ותחושת נימול בפלג הגוף הימני. עברתי מספר בדיקות כמו סיטי, דופלר, באבלם בדיקות ראייה ודם הכל יצא תקין. נאמר לי שזה היה כנראה ההילה של מגרנה. היום במשך כל היום אני מרגישה עקצוצים בפנים בצד ימין וכן בכף יד ימין זה לא מלווה בכאב ראש. אני מאד מודאגת מה זה יכול להות? תודה מראש

20/10/2012 | 20:38 | מאת: ד"ר חן הלוי

יתכן וזו תופעה זהה למה שהיה בשנה שעברה. אם אז עברת בירור מלא על ידי נוירולוג (כולל MRI) זה יותר מרגיע אבל מומלץ בכל זאת לפנות וליידע את הרופא שלך

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח