ריח שרוף באף

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

19/01/2012 | 00:02 | מאת: רוני

שלום רב, אני בת 36. בשבועות האחרונים התחלתי לחוש בריח מוזר שעם הזמן הלך והתחזק. בשבוע האחרון זה מרגיש ממש כמו ריח של משהו שרוף, קצת כימיקלי, צורב. זה השתלט עלי לגמרי ולא עוזב אותי בכל זמן ובכל מקום, ואפילו גורם לי להתעורר מהשינה. זה גורם גם לכאבי ראש, סחרחורות ואף בחילות, ולעיתים נדמה לי כאילו אני גם יכולה לחוש בטעם דומה... הבנתי שזה דבר שרק אני מרגישה ולכן אני תוהה האם יש לכך סיבה רפואית. האם יש לכך משמעות נוירולוגית? אודה להכוונתך - מה זה יכול להיות ולמי עלי לפנות, כיוון שזה כבר פשוט בלתי נסבל עבורי... תודה רבה!

21/01/2012 | 18:44 | מאת: ד"ר חן הלוי

התסמינים שאתה מתאר עשויים התאים לפגיעה מוחית באונה הטמפורלית. אני ממליץ לך להגיע לראות נוירולוג בהקדם האפשרי

26/01/2012 | 11:28 | מאת: רוני

ד"ר הלוי שלום, בעקבות תלונתי על ריח שרוף מהאף הופניתי לבדיקת CT מח שיצאה תקינה. לאחר התייעצות עם נוירולוג הופניתי גם לMRI ןEEG (אותם טרם ביצעתי) ולבדיקות דם.כמו כן, רופא אאג שבדק אמר שאין כל בעיה בסינוסים כך שמקור הבעיה הוא לא אאג... כיוון שאני מרגישה את הריח רוב הזמן (בעוצמות משתנות), ולא בהתקפים, רציתי לדעת האם זה עדין יכול להעיד על אפילפסיה? אם לא- מה יכולה להיות הסיבה? האם יכול להיות שכלל לא תימצא סיבה לבעיה ?... תודה מראש על התייחסותך.

01/03/2012 | 14:40 | מאת: אפי

לי זה קרה פעם גם.. הרופא קרה לתופעה פרוסמיה. זה הלך כמו שזה בא..

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח