שיפור זיכרון - רמיניל

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

24/02/2011 | 15:24 | מאת: אור

ד"ר שלום, אני בת 28 ובריאה בד"כ. לאחרונה שמתי לב לירידה ביכולות הקוגניטיביות שלי. אני שוכחת המון דברים. אינני זוכרת פרטים. אני גם עומדת בפני מבחן גדול מאוד שייקבע את עתיד הקריירה שלי ואני מוצאת שאחרי שישבתי וקראתי פרק שלם, שיננתי ולמדתי. יום למחרת אני כבר לא זוכרת את רוב הפרטים. זה מתבטא לא רק בפן הלימודי אקדמאי, אלא גם בדברים הקטנים ביום יום. כגון: שוכחת את הארנק בבית. שוכחת לקחת את הפלאפון. שוכחת לעשות דברים שהיה חשוב לי להספיק.. קראתי על התרופה רמיניל והבנתי שהיא ניתנת בעיקר לחולי אלצהיימר. האם תרופה כזו יכולה לשפר את הזכרון לטווח הקצר? תודה רבה מראש.

28/02/2011 | 20:51 | מאת: ד"ר חן הלוי

בפירוש לא!! מעבר לכך, מנסיוני הבעיה שלך קשורה יותר לריכוז או לחץ מאשר לירידה קוגניטיבית אמיתית.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח