כאב פתאומי וחד בצד ימין של הראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

22/07/2022 | 07:57 | מאת: חנה

בת 44 אתמול באופן פתאומי, התחילו לי כאבים מאוד חזקים בבטן העליונה שהקרינו לגב ובצד ימין של הראש באזור החיבור של הלסת ליד האוזן, שהרגישו כמו התכווצויות, עוצמת הכאב עלתה וירדה לסירוגין כל כמה שניות ובזמן שהעוצמה היתה חזקה מאוד, לא הצלחתי לדבר, ידעתי מה אני רוצה לומר, אבל לא הצלחתי להוציא את המילים, חוץ מההברה הראשונה של המילה. זה נמשך כחצי שעה ונעלם כלא היה, גם הכאבים בראש הקרינו גם לכיוון הצוואר לקחו אותי לטרם, שם בדקו לי א.ק.ג ועשו בדיקות כימיה בדם. אמרו לי שהכל תקין ושיחררו אותי. מה זה יכול להיות ומה לעשות אם קורה שוב, האם לחכות שיעבור? מציינת שכבר חודש אני סובלת לפעמים מעיקצוצים לסירוגין באזור הלסת כנראה מבלוטות הרוק, ממתינה לבדיקה של פה ולסת.

כאבים פתאומיים בלתי מוסברים בצוואר ובראש דורשים הערכה במסגרת חדר מיון בכדי לשלול בעיה בכלי הדם שדורשת המשך טיפול.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח