דלקת בקרום המוח הרפס זוסטר

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

17/07/2022 | 00:12 | מאת: מאי

ערב טוב דוקטור לפני כשבועיים עברתי בדיקת דיקור מותני בחשד לדלקת קרום המוח בנוזל השדרה נמצא חלבון גבוה ותאים נמסר שיש לי דלקת קרום המוח ויראלית עם הרפס זוסטר שנמצא בנוזל השדרה היום שבועיים לאחר הבדיקה כברנ מסוגלת לעמוד או לשבת מעט זמן כאבי הראש כמו זעזוע מוח , בשכיבה הכאב נרגע קיבלתי טיפול של זובירקס דרך הוריד לחמישה ימים והמשך טיפול ל14 יום של ולטקס 3 פעמים ביום 1000 מג בכל מנה אושפזתי במחלקה פנימית למשך 6 ימים שוחררתי עם תסמינים קשים שלא ישתפרו בשלושת הימים האחרונים נוקשות ורדימות בראש, צוואר, כתפיים, שכמות מה עליי לעשות ? הביקורת במחלקה פנימית רק ביום רביעי תודה רבה על העזרה

כל הסיפור הוא נוירולוגי ולא קשור למחלקהפנימית. ייתכן שמדובר בתסמונת שלאחר ניקור מותני ו ייתכן שמדובר בזיהום כרוני. עלייך להגיע להיבדק ע"י נוירולוג ולהעריך את המצב. הביקור במחלקה הפנימית לא תועיל

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח