לחוץ מאוד מחבלה בראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

16/07/2022 | 11:36 | מאת: ליאור

שלום רב, בן 48, אחרי התקף לב, מטופל באספירין + פלביקס, טריטייס, ליפיטור. לפני כחודש קיבלתי מכה בראש מדלת של ארון במטבח. היתה נפיחות וכאב באיזור המכה למספר ימים אבל ללא דימום חיצוני.  נבדקתי במיון ואמרו לי שנראה בסדר ושאין צורך ב CT. לפני יומיים התחילו לי כאבים באיזור המכה - לא כאבי ראש אלא יותר כאב מקומי כמו אחרי המכה. כמו כן יש בליטה שלא עוברת וכשאני לוחץ עליה יש כאב. לאור המדדלים שאני לוקח, האם יכול להיות שיש לי נזק פנימי או דימום? אני מרגיש רגיל למעט הכאבים והבליטה הכואבת . תןדה!!

התיאור לא נשמע מתאים לנזק פנימי. אם יש כאבי ראש או ליקוי נוירולוגי אחרי חבלה צריך CT ראש. כמו כן אספירין ופלביקס ניתנים למשך שנה אחירי התקף לב ולרוב לאחר שנה מפסיקים פלביקס וממישכים עם אספירין בלבד. אם כבר עברה שנה מהתקף הלב צריך לחזור לקרדיולוג ולשקול הפסקת פלביקס

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח