סובל מי NF1מורקב מעוד גיל 56

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

11/07/2022 | 14:30 | מאת: שמואל כהן

שלום דקטור גיל 56 סובל מי NF1 נשלחתי לבדיקה של מי פוי מח עם אפשר עסבר על הפינוח באונה פרונטלית הודגמו ירדות קליטה הטרוגניות וליקויים וליקויים פארארומטלי באאזורים הלטרליים דו צדדית ויותר משמאל במיפוי הנוכחי וכן ירדות בקליטה החומר באזורים הקורטקליים והסובקטיקליים הבאיים באונה פאיאטליות ירדת קליטה אסמטרית קלה מימין באיזור הסופאיורי ובאזור האינפריטריים ירדות והטרוגניות בקליטה דו צדדי באונה אוקבפיטליות הודגמו עתה ירדות אסמטריות בקליטה החומר באונה הימנית באספקט הלטרלי ובנרכז הראייה בצאבלום גם במיפוי נוכחי הודגמה אסימטריה עם דיפוזית ואסמתירית יתכן דיאסקיזיס הכאעינים הבזליים המיפוי הנוככי הודגמה אסמטריה דו צדדית ובגרעין התלמוס משמאל לסיכום הודגמו ירדות קלעטה דו צדדית באיזורי המח הדונים עם שינויים דינמיים נראר שמדובר על רקע צרברווסקולרי ווסקולופאטי דקטור אפשר לכבל אסבר בבקשה תודה

עליך לסור לביקורת של נוירלוג באחד מבתי החולים הגדולים, מדובר במקרה מורכב

15/07/2022 | 17:40 | מאת: שמואל כהן

תודה דקטור על תשובה עם יש חשיבות מי בחינה רפואי היום בבדיקה של מי פוי מח לפני שנה וחצי י עברתי צינתור מוח טיפלי במיפרצת וגם צינתור טיפלי של לב חסימה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח