אוטם לקונרי במוחון מימין

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

26/06/2022 | 15:11 | מאת: אנגל

שלום מאז שחליתי בקורנה בינואר עייפות קיצונית סחרחרות כאבים בשרירים לקושי בבליעה י של יין בשלוש שבועות הראשונים לא הצלחתי לקום מהמיטה ביצעתי mri אוטם לקונרי כרוני במוחון מימין ואוכף טורקי ריק מה המשמעות אני בת 41? תודה מראש

אוטם לקונרי בגיל כה צעיר דורש בירור. יש להגיע עם ההדמיה לINTAKE מסודר ע"י נוירולוג מומחה בשבץ מוחי ולהתוות תכנית טיפול ובדיקות. [email protected] אוכף תורכי ריק לא קשור זו התנוונות של בלוטת יותרת המוח ויש להיוועץ על כך עם אנדוקרינולוג במידה ויש סימפטומים הורמונליים.

27/06/2022 | 10:18 | מאת: אנגל

תודה על המענה דר האם אתה מקבל בחיפה?

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח