שימור פוריות לאחר שבץ מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

20/06/2022 | 20:51 | מאת: רעות

שלום, היה לי אירוע מוחי לפני 22 שנה על רקע של מויה מויה+קרישיות יתר (נהיה לי שיתוק בצד שמאל אך עברתי שיקום) עברתי שני ניתוחים ולקחתי אספירין במשך שנים כיום ב"ה הכל בסדר. אני רוצה לעשות טיפול לשימור פוריות, אך יודעת שההורמונים / היריון גם גורמים לקרישיות וזה עלול להתנגש, מבקשת המלצה על נוירולוג או על בדיקות שיש לעשות (יודעת שיש קלאסקן וגם הפנו אותי להמטולוג) שאלה נוספת- הפסקתי לקחת אספירין לפני 3 כי הרגשתי שעושה לי ריפלוקס. האם אספירין לטווח ארוך יכול לפגוע בקיבה והאם באמת נדרש ליטול אספירין כל החיים באותו מינון (100 באופן יום-יומי) תודה

עלייך להגיע לINTAKE מסודר במסגרת המרכז למניעת שבץ מוחי בבילינסון למרפאה המשולבת שבץ מוח-קרישה ולקבל החלטה מושכלת. החלטוןת מסוג זו מתקבלות בדיון בפורום רחב לאחר רוויזיה על כל ההדמיות והסיפור הקליני ונשמע במקרה זה נזקקת גם חוות דעת של נוירוכירורג ווסקולרי, נוירורדיולוג, נוירולוג ווסקולרי והמטולוג מומחה לקרישת דם לגבי הטיפול בדילול דם במהלך ההריון. כל אלו מתקיימים במסגרת המרכז למנעת שבץ מוחי בבילינסון לאחר INTAKE ראשוני. [email protected]

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח