שינויים מיקרו אנגיופטיים רבים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

19/06/2022 | 19:46 | מאת: שרון

שלום רב! אני בת 59.ברקע יתר לחץ דם(מאוזנת תרופתית).סובלת מכאבי ראש שנים רבות(בעבר הכאבים הוגדרו כמגרנה). כבר בשנת 2017 בmri היו לי מוקדים רבים בחומר הלבן. בבדיקה החדשה המוקדים התרבו עוד יותר. יש לי הרקע גם ליפופרוטאין a גבוה. מהן המשמעות של השינויים?האם יש מה לעשות בנדון? תודה

התרבות של מוקדים בחומר הלבן זה משהו שצריך לברר אותו ולהתחיל עם השוואה בין הבדיקות. יש לקבו ע תור לנוירולוג ווסקולרי עם כל ההדמיות ולהתוות תכנית בירור. מוזמת למרכז למניעת שבץ מוח בבילינסון עם כל ההדמיות, יש לקבוע תור

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח