סיגנל היפראינטנסי פרי ונטריקולר והתעבות רירית בסינוס מקסילרי משמאל

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

19/06/2022 | 11:25 | מאת: חניתה

סיגנל היפראינטנסי פרי ונטריקולר והתעבות רירית בסינוס מקסילרי משמאל -אלו תוצאות MRI ראש שעשיתי עקב סחרחורות כן יש נימולים לעיתים בכפות ידיים .ורטיגו ברקע ,בת 60 רציתי בבקשה להבין את פשר הנכתב תודה רבה מאוד...

סינוס מקסילרי לאף אוזן גרון. הסיגנל ההיפראינטנסי הפריונטריקולרי מתאים בד"כ למחלת כלי דם קטנים ויש לאזן גורמי סיכון ווסקולרייםבראשם יתר לחץ דם.מדובר בממצא שרואים לא מעט בגיל 60 ואין צורך בבירור מיוחד אבל צריך שרופא מומחה בתחום נוירולוגיה ווסקולרית יראה את ההדמיה וייקח אנחנזה לגבי מחלות רקע והיסטוריה רפואית. יש עוד רצפי MRI שצריך לוודא שהם תקינים לפני שמעבירים את זה הלאה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח