הפסקת מדללי דם בגלל דימום.

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

13/06/2022 | 19:22 | מאת: אור

שלום אימי קשישה סיעודית בת 90 לפני חצי שנה אחרי אקו , נאמר שיש לה פרפור פרוזדורים נתנו לה כדורים מדללי דם וקרדיולוג, ( מניעת קרישי דם) הבעיה שהמדללים גרמו לירידת מוגלובין וכנראה מדימום של טחורים פנימיים נתנו לה מנת דם, אחרי התייעצויות עם בית החולים, הופסק לה המדלל דם , כי לכאן או לכאן זה סיכון, ופנינו לגבי הטחורים בגיל כזה סיכון לעבור ניתוח , המצב הוא שהופסק לה מזה חודש המדלל והמוגלובין עכשיו יציב ואין דימום, השאלה שלי היא לא מתלוננת על כאבים, ומה אפשר לעשות האם זה ממש מסוכן שזה המצב ללא מדללי דם ( מצד שני גם מסוכן לאבד דם) וניתוח בגיל כזה בלתי אפשרי מסוכן אחרי התייעציות, האם אין משהו ברפואה טבעית לתחליף המדלל? האם אין מה לעשות חוץ מניתוח ? אשמח לעצה והכוונה.

המצב הזה מסכן אותה בשבץ מוחי משום שהיא אינה מוגנת ממנו לל מדללי דם. במידה ומבחינה כירורגית / פרוקטולוגית אסור לחדש מדללי דם אז יש לשקול צנתור ל לסגירת אוזנית

14/06/2022 | 05:20 | מאת: אור

אבל בגיל כזה צינתור לסגירת אזנית לב לאור גילה ומחלות כרוניןת מסוכן עבורה שכן זה בהרדמה מלאה ומסובך? אין דרך אחרת לטפל בבעיה זו? תודה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח