התרחבות עורק ל-10מ"מ

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

12/06/2022 | 03:16 | מאת: דנה

שלום רב, בבדיקת אם אר.אי בגלל סחרחורות. התגלה התרחבות עורק לגודל של 10*10*10 מאחורי עין שמאל, בין הגולגולת לקרום המח. מה הצפי לפריצה בעורק ומה הנזק הצפוי. האם יש אפשרות לצימצומו ע"י טיפול תרופתי או לא פולשני? איך לזהות התרחשות פריצה בעורק במהירות? אודה על כל מידע והפניה למקורות בנושא.תודה מראש, בברכה ויום נעים דנה

כשמדובר במפרצת מוחית יש להיוועץ עם סריקת הMRI עם נוירוכירורג ווסקולרי או נוירולוג מצנתר מוח במסגרת המרכז למניעת שבץ מוח בבילינסון

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח