האם תופעת לוואי עקב נטילת תרופות אנטי פסיכוטיות?

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

31/05/2022 | 12:22 | מאת: אבי

שלום רב. הבן שלי בן 25 נוטל כשנתיים תרופות אנטי פסיכוטיות עקב התקף פסיכוטי. הוא מקבל זריקה של פלודיקט 37.5מג פעם בשבועיים. מאז ההתקף והטיפול התרופתי שהוא החל לקבל הוא מאוזן אך משום מה הפה שלו כל הזמן פתוח והוא טוען שהוא לא מצליח לסגור אותו. עקב כך יש לו גם ריור שקשה לו לעצור בגלל הטענה שהוא לא יכול לסגור את הפה ועקב כך גם לא יכול לבלוע את הרוק. הפה שלו כל הזמן פתוח. הפסיכיאטר טוען שאין לו מושג ממה התופעה הזו ושאין קשר לטיפול התרופתי(לריור הוא מקבל דקינט שלא כ"כ עוזר). השאלה שלי היא-האם התופעה הזו של "הפה הפתוח" יכולה לנבוע עקב הטיפול התרופתי ואם לא,מה יכולה להיות הסיבה? יש לציין שהבן שלי כל הזמן מתלונן על כך ומאוד מתוסכל מכך.

יכולה לנבוע מהטיפול התרופתי ויש לגשת לנוירולוג מומחה בהפרעות תנועה, אוכל להמליץ בפרטי

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח