זעזועים בראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

12/05/2022 | 20:38 | מאת: שי

היי דוקטור, אני בן 31 בריא בדכ. לפעמים במהלך היום אני מרגיש כמו מין זעזוע בראש כמו "ניעור" לשניה ממש קצר אבל העוצמה של זה משתנה כל הזמן, פעם אחת לפני כחודש קרה לי אירוע כזה שהרגשתי כאילו מישהו זרק לי את הראש לרצפה והרים אותו בשניה(זה הכי קרוב להרגשה שאני יכול להסביר) היה נורא מלחיץ כמובן! זה קורה פעמים בודדות ביום אבל מציק ומקווה שתוכל לכוון אותי אם זה נשמע כמשהו נוירולוגי או לחפש פיתרון בתחום אחר.

התיאור לא נשמע מתאים לתהליך נוירולוגי מוכר אבל יש לעבור הערכה אצל נוירלוג ולשקול EEG וMRI מוח

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח