התקפי חולשה תדירים בפלג גוף ימין

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

01/05/2022 | 15:34 | מאת: רון

שלום, לפני כחמש שנים התחילה לי מין חולשה בכף רגל ימין שעם הזמן הלכה והתפתחה לכל פלג גוף ימין, הדבר הולך ומחמיר עד שלאחרונה מעט קשה לי לתפקד ברגל ימין, חשוב לי לציין שהדבר מלווה גם בצמרמורות המורגשות בראש בעיקר באזור האוזן (ימין) ולאחרונה גם במין 'פעימות' או 'תיפופים' באוזן ימין, עוד אציין שלעיתים רחוקות החולשה עוברת לצד שמאל, עשיתי אולי את רוב הבדיקות הרלוונטיות אך אין לרופאים תשובה חד משמעית, אשמח לעזרה.

התיאור לא מתאים לסינדרום נוירולוגי אקוטי , יש להיבדק ע"י נוירולוג מומחה בכדי ללהחליט האם יש לבצע בדיקות נוספות

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח