פיענוח mri לאור לחצים בראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

13/04/2022 | 13:21 | מאת: הדס

שלום רב, אני בת 51 , לאחר 3 חודשים של לחצים קשים בראש ברוב שעות היממה, וגם לעיתים אני מרגישה שמילים נעלמות לי. עשיתי בדיקת mri ראש , המסקנה היתה : מוקדים מרובים בחומר הלבן לקורלציה עם גורמי סיכון ווסקורלים ואפשרות של קרישיות יתר, מה עלי לעשות ? תודה

מדובר בממצאים שכיחים כשעושים MRI והשאלה היא מהם גורמי הסיכון הווסקולריים אם קיימים ומה עומס הנגעים בסריקת הMRI. יש להיוועץ בנוירולוג ווסקולרי עם בדיקת ההדמיה.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח