בדיקת תפקודי קרישה תוצאות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

06/04/2022 | 16:30 | מאת: אילנה

שלום דוקטור/פרופסור רציתי לדעת האם תפקודי קרישה יכולים להשתנות לאחר נטילת פלאביקס במינון 300 מג ואספירין 300 ? הטיפול ניתן לי להעמסה לפני 6 ימים בעקבות רדימות בחצי פנים תוך כמה זמן הערכים צריכים לחזור לעצמם ? מתי פלאביקס יוצא מהגוף ? אספירין ? ביום יום אני נוטלת אספירין במינון של 100 ואין בעיות בבדיקות הדם תוצאות קרישה שעשו לי הבוקר במיון PTT sec blood 10-12. 43 תוצאה 23 Pt inr 0.97-1.19 תוצאה 2.5 Ptt 25-34 תוצאה 39 האם ניתן לבצע בדיקת אקו דרך הוושט עם התוצאות הנ"ל ? תודה רבה על המענה

תוצאת הINR מעידה על טיפול בנוגדי קרישה או הפרעת קרישה שיש לברר בדחיפות. כעיקרון אפשר לבצע בדיקת אקו לב דרך הוושט תחת טיפול בנוגדי קרישה אך בכדי להמליץ על בדיקה זו צריך להבין את כל המהלך הקליני באמצעות הערכה נוירולוגית מסודרת של נוירולוג מומחה בשבץ מוחי

18/04/2022 | 19:36 | מאת: אילנה

ערב טוב תודה רבה על המענה האם לאחר מספר ימים שחזרתי על בדיקת הקרישה התוצאות היו בטווח התקין האם עליי להמשיך לעקוב אחרי תוצאות הבדיקה ? האם העמסה שקיבלתי 300 מג אספירין ו300 מג פלאביקס יכולה היתה לגרום לתוצאה הנ''ל ? כרגע אני נוטלת אספירין 100 באופן קבוע ונירולוג ביקש להוסיף פלאביקס 75 עד שאעשה בדיקת mri נוספת בעוד כשבועיים תודה רבה על המענה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח