רדימות בחצי פנים צד שמאל בפנים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

05/04/2022 | 18:13 | מאת: בר

שלום דוקטור לפני כשבוע חשתי רדימות בחצי פנים צד שמאל שבוע קודם לכך היה לי הרפס בשפתיים הופניתי למיון ברקע שינויים איסכמיים רבים בחומר הלבן, בוצעה סגירת pfo שטרם נסגר לפני 10 חודשים בוצע סיטי ללא חומר ניגוד בסיטי נצפו שינויים איסכמיים רבים כמו בפעמים הקודמות לאחר שלושה ימים התחלתי לקבל טיפול תרופתי זובירקס במינון של 40 מג ל5 ימים 3 פעמים ביום היום 6 ימים לאחר האירוע יש שיפור יחסי בפנים אך מאתמול בערב יש לי תחושה של כבדות ב2 העיניים קושי בפתיחת העינים בתחושה כובד העפעפיים רצון למצמץ תחושה לא נעימה האם עליי לחזור למיון ? אשמח לשמוע לדעתך תודה רבה על המענה המהיר

יש להיבדק ע"י נוירולוג בכל תלונה תפקודית חדשה או חסר נוירולוגי חדש

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח