האם זה קשור לקורונה?

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

29/03/2022 | 12:56 | מאת: אורי

שלום חליתי בקורונה לפני כחודשיים, בגל שהיה נחשב למחלה קלה יחסית. האם הפרעות זיכרון שלא היו בעבר קשורות למחלת הקורונה? יש דרך לדעת האם זה קשור לקורונה? באם זה קשור לקורונה זה אמור לחלוף לבד? א"כ תוך כמה זמן? צריך לעשות משהו? והאם תופעות של פוסט קורונה תלויות בחומרת המחלה? כלומר אלו שחלו בגלים הראשונים שאז המחלה היתה יותר קשה לעומת אלו שחלקו בגל שהיה עם מחלה יחסית קלה, האם יש הבדל בין תופעות הפוסט קורונה. תודה

זו אינה שאלה הנוגעת לכלי הדם המוחיים ויש להוויעץ בנוירולוג מומחה למחלת דלקתיות / ניווניות של מערכת העצבים

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח