M.R.A ראש ובדיקת M.R.I

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

02/02/2022 | 17:08 | מאת: יפעת

בת 67. בחודש מאי חטפתי אירוע מוח. מרגישה כעת בסדר. תוצאת: M.R.A ראה סדרה 501 חתך 110 ( M2 משמאל בקטע MCA- הודגם קטע קטן מוצר בעורק ה MRA בסדרת ה..שאר כלי הדם העורקיים התוך גולגולתיים הודגמו שמורים. 2. אוטמים תת- חריפים בהמיספרה השמאלית...3. שינויים מיקרואנגיופתיים.3. מנינגיומה מצחית מימין. מה דעתך על הנ"ל בעיקר לגבי העורק הצר? אני מקבלת אספרין, ליפיטור וטריטריס. תודה על המענה.

הממצאים דורשים הערכה בהקדם של מומחה לשבץ מוחי עם כל ההדמיות והסיכום הרפואי. לאחר רוויזיה של כל הנתונים יש צורך לקבוע מה מנגנון שבץ המוח ומהו הטיפול המונע המיטבי.

02/02/2022 | 19:16 | מאת: יפעת

לא הבנתי מה הפרוש:" מה מנגנון שבץ המוח"? ולפי הנתונים מה התרשמת: יש משהו חמור במצבי? רק בשבוע הבא אני מוזמנת לראשונה לרופאה המומחית לכלי דם בנוירולוגית....אני כרגע מרגישה מצויין.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח