לחץ בראש ותחושת כבדות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

16/11/2021 | 20:53 | מאת: עדי

היי ד״ר , התחלתי כרגע לעבוד בעבודה חדשה מול מחשב וטלפונים (6 שעות ביום ) ומאז שהתחלתי התחילו לי תחושות לחץ בראש וכבדות. זה קורה לי בעיקר במהלך עבודה ולפעמים מתגברים וגורמים לי לחולשה כללית שעוברת תוך כמה דקות אך עם תחושת חולשה של עילפון. מציינת גם שיש לי רגעים של התנתקות וסחרחורות קלות ולפעמים תיקים חלשים בפנים.. (בנוסף יש לי בלוטה מנופחת בבית שחי לא יודעת אם זה קשור אחד לשני) האם זה יכול להיות משהו מסוכן שדורש בדיקה?

לא נשמע שקשור לכלי דם מוחיים. אפשר להתחיל בירור אצל רופא משפחה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח