המשך לשאלה על Cerebral venous sinus thrombosis

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

10/11/2021 | 19:50 | מאת: עטרה

שלום דוקטור אמרו לי להחליף מקלקסן לקומדין .האם קומדין יעיל כמו קלקסן והאם כך מקובל ושאלה נוספת האם טיפול בתרופות החדשות כמו פרדקסה אליקוויס וקסרלטו אפשריים במקרה שלי תודה רבה

טיפול בתרופות החדשות אפשרי במקרה שלך בתנאי שאין הפרעת קרישיות יתר שאובחנה בינתיים. קומאדין יעיל כמו קלקסאן כעיקרון אבל צריך להקדיש הרבה תשומת לב עד שהאפקט שלו מתאזן. בכדי לענות על כל השאלות האלה באופן פרטני צריך INTAKE מסודר של נוירולוג וסוקלרי ולאחר מכן דיון משותף בין נוירולוגיה ווסקולרית להמטולוגיה-קרישה, כמו שאנחנו עודים בבילינסון במרכז למניעת שבץ מוחי. מוזמנת

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח