האם מפספסים משהו באבחנה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

25/10/2021 | 22:32 | מאת: מירב

שלום דוקטור בגלל סחרחורת סיבובית וכאבי ראש אחוריים ובחילות שמוקלים מאוד בשכיבה וטשטוש ראיה כאשר אני מכופפת את הראש קדימה.אושפזתי בבית חולים ושם חשדו ב low pressure headache .עשו MRI מוח ושם לא נמצאו סימנים ל low pressure headache אבל כעששו לי ניקור מותני לחץ הפתיחה לא היה מדיד ,ולפי זה קבעו שמדובר ב low pressure headache .עשו CTV שיצא תקין .עשו לי גם MRI עמוד שדרה כדי לראות מאיפה הדליפה .נתנו לי קפאין והכאבי ראש השתפרו ושחררו אותי לביתי ונתנו לי תור לעוד שבוע . כעת אני עדיין מרגישה כאב ראש כמו גם נימולים בפנים ויד שמאל כבדה בנתיים חזרו תוצאות ה MRI לכל אורך עמוד השדרה ולא נמצא מקור הדלף האם זה באמת האבחנה או שאולי הרופאים בבית חולים פספסו משהו תודה רבה

לא מדובר בבעיה וסקולרית אבל התיאור יכול להתאים לתסמונת לחץ תוך גולגלתי נמוך.אם כל הבדיקות שציינת תקינות הסיכוי שקיים משהו מסוכן הוא נמוך מאוד

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח