שאלה בנוגע לבדיקה שביצעתי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

21/10/2021 | 09:11 | מאת: משה

שלום, ממצאי MRI שינוי סיגנל סימטרי דו"צ בגרעניני הקאודט והפוטמן עם רושם להפרעה בדיפוזיה. רושם לשינו סיגנל עדין בגעיני הפולבינה של הטלמוס דו"צ. על מה ממצאים אלו יכולים להעיד? האם זה בהכרח מצב מסוכן. ברור לי שאי אפשר לאבחן כך בפורום אך השאלה היא האם תמונת MRI כזו בוודאות מעידה על פגיעה ניוונית? תודה

הממצא המתואר הינו חריג ויש להיוועץ בנוירולוג בכדי להעריך האם מדובר במחילה פעילה ולהתאים טיפול

23/10/2021 | 09:38 | מאת: משה

תודה על המענה. פשוט יש עוד זמן עד לתור אצל הנוירולוג. על מה זה יכול להעיד? בהכרח על מחלה?

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח