ניתוח או צינתור במצב זה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

21/10/2021 | 00:18 | מאת: יוסי

שלום דוקטור בתוך 4 חודשים התקדם לי ההיצרות בעורק התרדמה הימני מ 75 אחוז ל 90 אחוז .הדוקטור החליט שעלי לעבור ניתוח ולא צינתור מכיוון שמעגל על שם ויליס לא קיים אצלי ולכן הוא טוען שמכיוון שאין גיבוי עדיף שאעבור ניתוח .האם הוא צודק ? האם זה שאין מעגל על שם ויליס זה סיבה לטפל בהיצרות בניתוח ולא בצינתור תודה רבה

היעדר מעגל וויליס הוא התוויה יחסית להתערבות באשר היא ולאו דווקא לניתוח על פני צנתור. לכל פעולה היתרונות והחסרונות שלה. בכדי לקבל את ההחלטה המושכלת ביותר אתה מ וזמן אלינו למרכז למניעת שבץ מוח בבילינסון בו אנחנו יושבים יחד עם מנתחי כלי דם אחת לשבוע ובוחרים מי מהמטופלים הי מתאים לניתוח ומי הכי מתאים לסטנט. בכל מקרה לפני פעולה התערבותית למניעת שבץ מוחי מומלץ להתייעץ עם נוירולוגי מומחה לשבץ מוחי

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח