סחרחורת

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

12/10/2021 | 21:36 | מאת: מאור

שלום, אני בן 22. אתמול הייתי בשחייה בבריכה, שחיתי חתירה ובאופן די תכוף הזזתי את הראש מצד לצד במהלך השחייה. בשלב מסוים הרגשתי חולשה ו dizziness, יצאתי והלכתי הביתה. לאחר שכיבה של שעה זה עבר, אבל בבוקר הרגשתי שוב ככה, כשקצב הלב מוגבר. האם יכול להיות שעשיתי נזק לצוואר? דיסקציה? האם זה משהו שיכול לעבור או שכדאי לי ללכת לבירור במהירות? אם כן כמה זמן לחכות ואיזה בדיקה לבקש?

יש להיבדק על ידי נוירולוג בתלונה חדשה שכזו, ייתכן ויש דיסקציה, קשה לקבוע כך מכאן.

13/10/2021 | 08:13 | מאת: מאור

תודה מה הדחיפות? תורים לנוירולוג הם ארוכים והשאלה אם ללכת למיון אם זה עובר להגיע בכל זאת?

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח