תוצאות בדיקת mri מוח

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

04/09/2021 | 22:54 | מאת: רם

היי דוקטור אני אשמח לסיוע בתוצאת בדיקת mri לאחר כאב ראש ואובדן ראיה בעין שמאל (ספדי טמפורלי) Brao עם התחלה את רפורפוזיה. בmri מודגמים העורקים התוך גולגולתיים תקינים ללא מפרצת avm עם סימנים של וסקוליטיס הודגם הערק אופטלמי פתוח. בהסתכלות על ארובות מודגמים: משמאל בt2 פלייר מודגם בעל אותות חריגים במעטפות גלגל העין באיזור הפפילה חתכים 90-95 סידרה 1203 חתכים 91 הדמיה סידרה 1201. האם זה משהו מסכן חיים כי זה הלחיץ אותי קצת :/ אשמח ממך לחוות דעת מה לעשות תודה רבה מראש:)

אינני יודע יש להיוועץ ברופא עיניים / נוירואופתלמולוג / נוירוכירורג

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח