חשובת דופלר עורכי המוח

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

22/08/2021 | 11:02 | מאת: יפעת

לפני חודשיים קיבלתי ארוע מוחי. מרגישה בסדר גמור. קיבלתי תשובה של הדופלר:" קושי טכני להעריך את עורכי mca, ACA, Pca דו"צ עקב העדר חלונות טמפורלים אולטרה-סונוגרפים. ללא עדות להפרעות זרימה מוקדיות במערכת ורטברו- בזילארית". מה תשובה זו אומרת לך? תודה רבה על המענה שאקבל.

זה אומר שאין הדגמה טובה של עורקי המוח הקדמיים. אם עברת אירוע מוחי, במרקבית המקרים הדמיית לכי דם מוחיים היא הכרחית ואניממליץ על ביצוע CTA של עורקי המוח והצוואר ולאחר מכן הערכת נוירולוג מומחה לשבץ מוח

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח