לפני כחודשיים ארוע מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

07/08/2021 | 19:55 | מאת: יפעת

בת 67. בתשובה שקיבלתי MRI הוא: 1. אוטמים תת- חריפים בהמיספרה הדמאלית. 2. שינויים מיקרואנגיופתיים. 3. מניגיומה מצחית מימין בקוטר 1.5 ס"מ. עוד כשבועיים אקבל תוצאה של אולטרסאונד דופלר מוח. אני מרגישה בסדר גמור. הדיבור חזר אלי ומרגישה מחוזקת. מקבל כדור להורדת לחץ דם, אספרין וליפיטור 40. מה דעתך על הנ"ל? המון תודה על העזרה.

ממצאים של אוטמים תת חריפים מצריכים בירור ולא ניתןו להתעלם מהם. עליית לסור לבדיקת נוירולוג המומחה בשבץ מוח באחת ממרפאות שבץ המוח בבתי החולים הגדולים או בקהילה.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח