חודש לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

28/06/2021 | 22:10 | מאת: יפעת

תוצאת M.R.I הכל תקין מלבד: "נראים שינויי אות בתבנית גירלית בהמיספרה השמאלית כולל גירוס פרה-צנטרלי וגירוס פריאטו-אוקסיפיטלי. כמו כן מוקדים נקודתיים היפראינטנסיים בסדרות FLAIR/T2 בחומר הלבן בגובה צנטרום סמיאובלה משני הצדדים. מודגמת מנינגיומה פרונטלית ימנית בקוטר 1.5 ס"מ. קיימת האדרה מלאה של הסינוסים הדוראליים ללא מוקדי פקקת. בסיכום: 1. אוטמים תת-חריפים בהמיספרה השמאלית. 2. שינויים מיקרואנגיופתיים. 3. מנינגיומה מצחית מימין. אגב באקו לב התוצאה: הפרעה דיאסטולית 2 ולחץ דם ריאתי: 40. מה התשובה הנ"ל אומרת לך? האם יש משהו דחוף? האם חמור? וכו'... תודה על המענה.

ראה תשובה קודמת. יש לגשת במהירות להיבדק ע"י נוירולוג מומחה בשבץ מוחי באחד ממרכזי שבץ המוח בישראל בכדי להחליט על בירור וטיפול מונע

01/07/2021 | 09:18 | מאת: יפעת

הייתי אצל נוירולוג חוץ מאמ.אר.אי נתן לי לעשות אולטרסאונד דופלר של המוח, אך עדיין לא קיבלתי תור לאולטרסאונד (שאת זה עושים רק בבי"ח תל השומר ואיכילוב) וזה כל דבר פרוצדורה ולחכות לאישור של מחוז ועוד. בינתיים אני מקבלת: ליפיטור 40, אספרין, אלטרוקצין , טריטייס פעמיים ביום. אני לא מבינה מדוע אני מרגישה חולשה ללא אנרגיה פיזית ונפשית מאז האירוע. האם מהכדורים שאני לא רגילה אליהם? בעבר רק קיבלתי ליפיטור 10 מ"ג ואלטרוקצין.אודה לך מאד על המענה שאקבל.

02/07/2021 | 10:04 | מאת: יפעת

ממתינה לתגובתך. תודה.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח