חודש אחרי אירוע המוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

28/06/2021 | 12:48 | מאת: יפעת

תשובת ה M.R.I = הכל תקין מלבד: נראים שינויי אות בתבנית גירלית בהמיספרה השמאלית כולל גירוס פרה-צנטרלי וגירוס פריאטו-אוקסיפיטלי. כמו כן מוקדים נקודתיים היפראינטנסיים בסדרות FLAIR/T2 בחומר הלבן בגובה צנטרום סמיאובלה משני הצדדים. מודגמת מנינגיומה פרונטלית ימנית בקוטר 1.5 ס"מ. קיימת האדרה מלאה של הסינוסים הדוראליים ללא מוקדי פקקת. בסיכום: 1. אוטמים תת-חריפים בהמיספרה השמאלית. 2. שינויים מיקרואנגיופתיים. 3. מנינגיומה מצחית מימין. מה התוצאה אומרת לך. המון תודה על העזרה.

הממצאים בעלי משמעות ודורשים רוויזיה של נוירולוגה מומחה לשבץ מוחי במהרה בשילוב הסיפור הקליני. אוטמים תת חריפים מעידים על מהלך פעיל שיש לנקוט עבורו בירור מהיר וטיפול מונע.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח