לחץ דו גוגלתי בראש צנטור מוחי טיפולי הכנסת סטנט

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

28/04/2021 | 19:40 | מאת: אילנה שמש

היי שלום . אני אילנה שמש פונה אלייך בבקשה לצורך עזרה וייעוץ אני מעל לחצי שנה סובלת מכאבי ראש מטורפים נימול ידיים ורגליים טנטון באוזניים ריאייה כפולה . אושפזתי בבית החולים אשר עשו לי ניקור מותני בגב הראו לי 400 ממ מים הביאו לי לשתות אורמוקס אך זה לא עזר והכאבים התגברו פניתי לרופאים מומחיים ולנוירולוג אשר המליץ לי על צנטור מוחי טיפולי עברתי את הצנטור לפני חודש וחצי והכניסו לי סטנט אני עדיין עם אותפ כאבים אך הפעם קשה לי לעלות במדרגות גם וללכת הרבה יש הרבה סחרורות מטופלת בפלביקס אספירין ואורמוקס עשיתי היום ct ראש בפעם החמישית ובפעם הראשונה בחיי הקאתי היום . אני שואלת לכם אם תוכלו לפענח לי להמליץ לי מכ אפשר לעשות אם הטיפול התרופתי לא עוזר לי גם אחרי הצנטור תודה אילנה

מדובר במקרה מורכב, לא ניתן לתת חוות דעת כאן מבלי לבדוק אותך ולראות הת כל ההדמיות. עלייך להגיע עם כל הסיכומים וההדמיות למרפאה ייעודית לכלי דם מוחיים בשביל לחשוב מה לעשות ואולי לשקול ניקור מותני חוזר למצדידת לחץ. חשובה גם בדיקת עיניים.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח