נימולים אחרי חיסון ראשון

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

26/03/2021 | 23:22 | מאת: ו.

עברתי ב 2 למרץ חיסון לקורונה ראשון. ומאז עד עכשיו כמעט חודש לא עברו לי נימולים גם ברגליים גם ביידיים גם בפנים!!! חצי צד שמאל רדום זה בא והולך בהתחלה היה רצוף עכשיו יש הפוגות . אף רופא לא מתיחס נוירולוג שלח לבדיקות אבל אין רצון לעשות בדיקות EMG ולא EEG . לא רוצים לדווח למשרד הבריאות ומנסים להקטין את התופעות שלנו על ידי זילזול שזה "יעבור"...הרבה כמוני וגם עשו בדיקות ויצאו תקינות אז אולי לנסות לשלוח לבדיקות נוספות? אולי זה טרשת נפוצה? אולי זה משהו אחר? למה מתעלמים אולי הבעיה תחמיר ולא תעבור בכלל? זה נורא. כמובן שמתרחקת מחיסון שני ובכלל. ובטח שלא אחסן הילדים. פשוט נורא

26/03/2021 | 23:26 | מאת: ו

בנוסף רציתי לציין יש כאבים נוראיים בפנים כמו של זריקת הרדמה של רופא שיניים. ואני לא היחידה שמדווחת על תופעות כאלה. רגליים קשות ממש סוג של דמוי נוירופתיה או מחלות נוירולוגיות. בחיסון של אסטרה זניקה עלו על זה שיש אנשים שמפתחים מחלה אוטואימונית שתוקפת את הגוף וגורמת לקרישיות יתר. אז בפייזר מתעלמים ולא חוקרים את בעיות הנוירולוגיות .

לא קשור לכלי דם מוחיים

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח