נפיחות באזור רקה השמאלית

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

04/03/2021 | 11:09 | מאת: ראם

שלום, בת 22, בריאה בדכ. יש לי נפיחות ליד הרקה השמאלית כשבוע +כאבים קלים מגע או תזוזת גבות חדה וכו.. נבדקתי אצל רופא משפחה שהפנה לנוירולוג אך התור רק חודש הבא. הבחנתי נפיחות קלה גם בצד השמאלי בראש עצמו מעל הנפיחות הראשונית. לעיתים כאב קל באזור גם ללא מגע. אשמח לדעת ממה לדעתך נובע והאם יש סיבה לדאגה.

לא חושב שמתאים לסינדרום נוירווסקולרי אבל בהחלט כאבי ראש חדשים צריך לבדוק. לגבי נפיחות שטחית םג אותה צריך לבדוק ולאו דווקא על ידי נויורולוג

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח