אירוע מוחי...........

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

03/03/2021 | 21:23 | מאת: אנונימית

אחרי אירוע מוחי דימומי בלי התערבות כירוגית הדימום יכול להיספג גם עד שנה? למה לוקח לזה בעצם הרבה זמן? יש דרך לזרז את התהליך?

אין דרך לזרז את התהליך, לוקח דם עד שקריש הדם (דימום הופך לקריש) מתפרק אך זמן זה לא קשור להחלמה / שיקום מהשבץ. הנזק של שבץ מוחי דימומי מתרחש בשעה הראשונה ומעט לאחר מכן ולאחר מכן הוא כבר בלתי הפיך ללא תלות בספיגה עתידית של הדמם

03/03/2021 | 22:50 | מאת: אנונימית

אז אתה בעצם אומר שמי שעבר אירוע דימומי ישאר מוגבל בקשיים ושאין קשר בין הספיגה של הדימום להחלמה?

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח