כאבי ראש באים והולכים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

25/02/2021 | 09:44 | מאת: ג

שלום יש לי את תסמונות העצב המשולש - הטריגמנלי וקיבלתי כדורי אלטרולט לחודשיים. קראתי שזו תסמונת עם בעיה מכנית שכלי דם דוחפים את העצב המשולש וזה מה שגורם לכאב. האם אחרי חודשיים של כדורים זה בעצם יפסיק את הפעולה שכלי הדם מזיזים את העצב? לא הבנתי איך כדורים אמורים להפסיק את זה. זה מרגיע כאב או שזה גם יפסיק את הפעולה המכנית הנ"ל? אני אמורה לקחת אותם חודשיים ומה אחכ? זה אמור להפסיק ולהסתדר? האם קרה שלקחו כדורים לחודשיים וזה הפסיק או שזה לכל החיים? זה מגיע ליום יומיים למספר שעות ואז נעלם ליום יומיים ואז שוב חוזר, מה גורם לזה לחזור?

25/02/2021 | 09:57 | מאת: ג

האם מגנזיום ציטראט שמרפה שרירים יכול לעזור במקום לקחת אלטרולט?

לא לפורום הזה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח