נימול................

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

22/02/2021 | 12:29 | מאת: ניסים

שלום לך תקופה ארוכה שיש לי תחושות של נימול ברגלים בעיקר בשכיבה בחלק החיצוני של הירך בנוסף לכאבי ראש חזקים התחילו לי בזמן השינה רק נימול בשפה התחתונה שאני מזיז את הראש זה נעלם רק בשינה ןלא כול יום בבדיקת סיטי אנגיו יצא תקין וגם mri יצא תקין mri צוואר וגב יש בלטי דיסק צווארי עם לחץ מתון על השק בצוואר האם זה יכול לגרום לתחושות הנימול בשפה וברגלים עוד שאלה ברשותך עשיתי גם בדיקת דם של אנטי קרדיופילן LgG Anti Cardiolipin 4.7 Anti Cardiolipinan lgm 0.8 AB2 glycoprotei lg2 7.8 AB2 glycoprotei lgm 1.9 תודה רבה

תלוי מה ערכי הייחוס של הבדיקה הזו וכדאי להיוועץ ברופא פנימי / המטולוג / ראומטולוג. בלט דיסק צווארי לא יכול לגרום לנימול בשפתיים אלא אם יש נזק נרחב לחוט השדרה שייראה גם בMRI. אם יש בלטי דיסק צוואריים ונמול בגפיים יש לבצע MRI חוט שדרה צווארי

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח