יתר לחץ תוך גולגולתי עצמוני

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

20/02/2021 | 14:11 | מאת: לירן

שלום דר רציתי לשאול יתר לחץ תוך גולגולתי עצמוני הוא בדרך כלל קבוע או שהוא נמשך מספר שניות דקות וחוזר להיות תקין ואז חוזר להיות גבוהה לאחר מספר שעות או ימים,או שהוא קבוע גבוהה ללא הפסקות תודה

לחץ תוך גולגלתי ללא ממצא מכני כמו דימום או גידול יכול באמת להיות פלוקטואטיבי אבל לא בטוח של דקות אלא של שעות וימים.

22/02/2021 | 05:30 | מאת: לירן

תודה,ורציתי לדעת האם לחץ תוך גולגולתי עצמוני מוגבר ומושפע מתנוחות הראש ותזוזת הראש לצדדים או כלפי מטה,והאם פעילות גופנית גם משפיעה תודה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח