תסמונת העצב המשולש..

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

18/02/2021 | 20:15 | מאת: ס

שלום האם תסמונת העצב המשולש יכול להופיע גם אם יש לי התקפים למספר שעות? קראתי שזה מופיע למספר שניות ודקות כמו זרמים חשמליים, אצלי זה מופיע כלחצים בראש ולא כזרמים בצד הימני, במצח בלחי,ברקה, בעין ובאוזן. זה מגיע למספר ימים ולפעמים נעלם ליום יומיים ואז שוב חוזר. בצד שמאל תקין. האם זה יכול להיות משהו אחר? ולא תסמונת העצב המשולש זה כבר 10 חודשים, בחודש האחרון יש מידי פעם מעט דימום כשאני מקנחת את האף. סיטי מוח וMRI תקינים, אני בת 46.

התקפים של שעות זה באמת פחות אופייני לנוירלגיה טריגימינלית. ייתכן ומדובר בסך הכל בתסמונת כאבי ראש ופנים שיש לטפלה באמצעים תרופתיים. האבחנה של הסינדרום היא קלינית בעיקר כMRI תקין ולכן צריך להיות במעקב נוירולוגי ולננסותטיפול תרופתי עד שמוצאים מה מועיל

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח