בעיה שחוזרת על עצמה כל כמה חודשים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

18/02/2021 | 18:50 | מאת: יאיר

שלום דוקטור, כל כמה חודשים אני חווה לחץ של הראש שמתבטא בתחושת חוסר נוחות בקורדניציה שלי. לאו דווקא סחרחורת אלא חוסר יציבות ותחושה של לחץ גדול על הראש. אני לא יודע לאיזה כיוון לפנות. לחץ דם, סינוסים, עיניים. כל עיניים אמרו שאין שום בעיה שהם רואים. יכול להיות שאם לא שותים מספיק זה קורה? לחות בחדר מפריעה? אני קצת אובד עצות ומנסה למצוא את התשובות לבעיה לכאורה שיש כאן.

אירועים חוזרים של חסר נוירולוגי צריכים הערכה נוירולוגית והדמיה מוחית. האבחנה המבדלת כוללת מיגרנה, פרכוסים, אירוע מוחי חולף, לחץ מקומי בגומה האחורית של המוח ועוד... יש לפנות לבדיקת נוירולוג מומחה שגם יפנה להדמיה מוחית ועוד בדיקות במידת הצורך

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח