פענוח תשובה של MRI מוח

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

15/02/2021 | 21:51 | מאת: עינת

תוצאות הבדיקה לא ברורות לי והתור לנוירולוג רחוק מאוד , כאבי הראש רק מחמירים . בעקבות כאבי ראש חזקים והסטוריה משפחתית של מפרצות וקריש דם מוח עברתי MRI וריאציה אנטומית הכוללת lt aca - a1 כפול חלקו הדיסטלי המקוב ל acom של ה rt aca - a1 צר וריאציה אנטומית לאורך aca - a2 דו צדדי dva פרונטלי אחורי משמאל dva צרבלרי נוסף משמאל הצללה מלאה ברורה באיורור של סינוס ספנואידלי שמאלי

הממצאים המתוארים הם וראינטים אנטומיים מולדים או שפירים, יש להראות אותם לנוירולוג / נוירורדיולוג אבל הם ככל הנראה איננם קשורים לכאבי ראש

15/02/2021 | 23:37 | מאת: עינת

אם הם מולדים , למה בMRI לפני שנה לא ראו אותם את הממצאים האלו? השאלה האם ממצאים אלו מצריכים עקב או טיפול כל שהו?

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח